KÖRNYEZETTUDATOS PROGRAM


Az AQUAFLOW Kft. elkötelezett híve a környezetvédelemnek.

Cégfilozófiánk része, hogy környezettudatos magatartásunkkal példát mutassunk kedves Fogyasztóinknak is, így hozzájárulva a céges szerepvállaláson túl a lakossági, környezetünkért történő felelősségvállaláshoz.

Hisszük, hogy a mai fogyasztóorientált világunk, az ipari termelés és kereskedelem rohamtempójú fejlődése is összeegyeztethető a környezettudatossággal, mert csak így tartható fenn a hosszú távú fejlődés és színvonalas élet. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy az általunk forgalmazott PET palackos italokkal ne szennyezzük a környezetünket.


 Értékesítési Pontjaink visszagyűjtik a kiürült, sértetlen (nem összenyomott, összetaposott) PET palackokat, zsugorítják, majd postai úton a zsugorítmányokat eljuttatják az újrafeldolgozóhoz.

Csak Magyarországon évente 1,5 milliárd darab, azaz 60 ezer tonna PET palackból lesz hulladék, pedig hasznosítható anyagból készülnek. Ha már nem kerülhető el a használatuk, legalább bánjunk velük ésszerűen: a kiürült palackok valódi értéket képviselnek, vétek őket szemétbe dobni, hogy aztán hulladéklerakóba, vagy égetőbe kerüljenek, amikor ismét hasznos termékek (pl. ruhaneműk, használati tárgyak, vagy akár újra palackok) készülhetnek belőlük anélkül, hogy feleslegesen terhelnék a környezetünket.

 

Legyen partner Ön is az AQUAFLOW Kft. környezetkímélő szerepvállalásában, tegyünk együtt minél többet környezetünk megóvása érdekében!